Haberler

Dolap İçi Aksesuarlarınızı Kullanımınıza Uygun Şekilde Seçmelisiniz

Dolap İçi Aksesuarlarınızı Kullanımınıza Uygun Şekilde Seçmelisiniz

Ray dolap seçimi kadar iç aksesuarları da eşyalarınızı kullanmak da önemli rol oynar. Elbiseleriniz, kravatlarınız, gömlekleriniz, bluzlarınız, kemerleriniz, şallarınız ve daha işinize yarayan bütün kıyafetler elinizin altında hazır bulunmalıdır. İç tasarımı geniş olan sürgülü sistemler istediğiniz aksesuarları yerleştirebilmeniz için olanak sağlar. Kapaklarda olmayan menteşe yerleri dolabınız açtığınızda göz zevkinizi bozmaz. Bütün eşyalarınızı düzenli olarak görmek sizi mutlu eder. İstediğiniz kıyafetinizi kolaylıkla bularak kullanımınızı sağlar. Aynı şekilde geniş olan vestiyerler yaz kış bütün eşyalarınızı içine alır. Her kullanımda keyif alacağınız ray dolaplar evinizin daha derli toplu ve bütün eşyalarınızın bir arada olmasını sağlar.

Ray dolaplar evinizde odalarınızın genişliğine ve eşyalarınıza göre tasarlamalıdır. Özel yapım dolaplar sizin seçimleriniz dışında yerleştireceğiniz odanın duvar ölçülerine göre tasarlanır. Öncelikle duvar ölçülerini almanız sağlıklı kurulum yapabilmek için gereklidir. Dolap kapaklarınız açılmadığı için avantajlı olan bu ürünler tecrübeli kişiler tarafından kurulduğu zaman yıllarca kullanıma uygun olacaktır. Terazi sistemi ile çalışması sağlıklı olan bu dolaplar diğer menteşeli dolaplar gibi herkes tarafından kurulamaz. Bu üründe fonksiyonel kullanma seçeneğiniz daha fazladır. Bütün duvarlarınızı aralık bırakmadan kullanabilme imkânı sağlar. Görünüm olarak da oldukça hoş görünmesi bütün bayanların dikkatini çekmiştir. Köşe dolaplar olarak odanızın daha düzenli görünümünü sağlar. Sürgülü dolap olması sebebi ile sizi yormayan ve açılıp kapandığında hiç yer teşkil etmeyen dolap modelleri oldukça fazladır.

Ray dolap modellerini mükemmel kılan asıl özellik sessiz çalışmasıdır. Elinizde dokunduğunuzda dahi açabileceğiniz büyük dolap kapakları bile tüy kadar hafif olarak açılıp kapanacaktır. Dolapların alt ve üst bölümlerine yerleştirilen ray yuvalarının içine küçük tekerlekler ile yapan sürgülü sistemler kapakların kolay açılıp kapanmasını sağlar. Onlarca firmanın ürettiği bu dolaplar için asıl bilmeniz gereken konu sistemin çalışmasını engelleyen sebepler olacaktır. Zemin eğriliği ve kötü montajdan kaynaklanan hatalardan dolap kapakları zor sürülür ve ses yaparlar. İşini ehli olan kişilere bırakmanız sizin için kullanım kolaylığı sağlar. Tercih ettiğiniz sürgülü dolaplar her zaman daha kullanışlı ve avantajlıdır.